Brend “Zdravo I Domaće” kreće u osvajanje tržišta 2015. godine, medjutim, iskustvo I rad na uzgoju I preradi poljoprivrednih proizvoda datira još od 70ih godina prošlog veka. Odluku o izlasku na tržište sa isključivo domaćim proizvodima I tradicionalnom recepturom, doneli smo zajednički u okviru porodice sa željom da Srbiji I svetu predstavimo u najboljem svetlu kvalitet te vrste proizvoda, koji se ipak može dobiti po prihvatljivoj ceni bez obzira na velik trud koji se ulaže u dobijanje svakog proizvoda. Naš proizvodni pogon se nalazi u blizini Zrenjanina u mestu Konak. Posedujemo 300m2 proizvodnih I 1000m2 skladištenog prostora. Imamo 15 stalno zaposljenih ljudi i 2 tehnologa koji se brinu da naši proizvodi budu kvalitetni I ukusni.

Zdravo i domaće

“Zdravo I Domaće” Vam nudi tradicionalno spremljene, rukom obradjene proizvode koji se pripremaju u našem proizvodnm pogonu u blizini Zrenjanina. Bilo da se odlučite za slatke namaze, ajvare ili marinirano povrce, ukus domaće hrane neće izostati. Recepti su prenošeni generacijama da bismo danas dobili vrhunski proizvd bez ikakvih veštačkih dodataka.

Marketi sa kojima sarađujemo

Osnivači brenda "Zdravo i domaće"

Branko Miladinović

Diplomirani inženjer arhitekture.

Dr Radmila Jovanović

Česta pitanja naših potrošača

Gde se nalazi vaša proizvodnja?

Naša proizvodnja se nalazi u blizini Zrenjanina, u mestu koje se naziva Konak, opština Sečanj. U okviru proizvodnje nalazi se proizvodni pogon veličine 300 m kvadratnih.

Da li sami uzgajate voće i povrće za proizvode?

Većinu sirovina za naše proizvode uzgajamo sami na zemljištu koje se nalazi u blizini naše proizvodnje. 

koliko dugo postoji brend "zdravo i domaće?"

Brend “Zdravo i domaće” je osnovan 2016. godine, mada je proizvodnja i prerada voća i povrća aktivnost koja se godinama obavlja u okviru porodice.

kako postižete visok kvalitet proizvoda?

Visok kvalitet naših proizvoda postiže se odabirom voća i povrća prve klase kombinovanim sa tradicionalnom recepturom.

NARUČIVANJE

Naše proizvode možete naručitim pozivom na broj +381628957307 ili putem email adrese gazdinstvomiladinovic@gmail.com. Potrebano je da navedete koji proizvod želite da naručite, u kojoj količini i ostavite Vašu adresu. Proizvodi će kroz dva dana biti na Vašoj adresi i plaćanje se vrši po preuzimanju robe.